Muškarac silovao psa u Novom Sadu

Sredovečni muškarac silovao je proteklog vikenda psa na divljoj plaži Bećarac, u Novom Sadu, piše portal 021.

Izvor: 021

Utorak, 15.04.2014.

12:15

Default images

Snimak ovog zlostavljanja životinje Radio 021 je dobio od Novosađana koji su zgroženi ovim činom sodomije koji se odigravao u prepodnevnim časovima samo nekoliko metara od šetališta na Sunčanom keju koje je uvek puno šetača.

Prema saznanjima Radija 021, snimak je napravio jedan od radnika JKP "Vodovod i kanalizacija" dok je bio u bunaru na izvorištu vode "Štrand" oko 10 časova.

O ovom incidentu i snimku koji prikazuje sedokosog muškarca sa bradom kako napastvuje malog crnog psa, informisana je novosadska policija, jer su dužni da reaguju, pošto se u Srbiji silovanje životinja stavlja pod član 269 krivičnog zakonika - "Ubijanje i zlostavljanje životinja" kojim je propisana novčana kazna ili kazna zatvora do jedne godine.

Sajt 021 postavio je link koji vodio ka snimku za koji je velikim slovma pisalo da je uznemirujući. Takođe, stoji i upozorenje da snimak nije za mlađe on 18 godina, a zbog veoma uznemirujućih scena, da bi se snimak pogledao, potrebna je registracija.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

41 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: