Za sad ništa od toplog vremena

U Srbiji će danas biti umereno oblačno, posle podne na severozapadu, a uveče i tokom noći i u ostalim krajevima očekuje se naoblačenje, s kišom i pljuskovima.

Izvor: Tanjug

Ponedeljak, 14.04.2014.

07:23

Default images

Prema prognozi Republičkog hidrometeorološkog zavoda, najniža temperatura iznosiće od 3 do 9, najviša od 17 do 21 stepen. Vetar slab i umeren, uveče i tokom noći i jak, severozapadni.

I u Beogradu će danas biti malo i umereno oblačno, uveče naoblačenje povremeno sa kišom ili pljuskovima. Vetar slab i umeren, uveče i tokom noći i jak, severozapadni. Najniža temperatura oko 9, najviša oko 20 stepeni.

Prema izgledima vremena za narednih sedam dana, do 21. aprila, tokom celog perioda preovlađivaće oblačno i hladnije, mestimično sa kišom ili pljuskovima, na planinama sa snegom.

U utorak i sredu duvaće umeren i jak severozapadni vetar.

Temperatura ispod prosečnih vrednosti za ovo doba godine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Rusi pogodili francusku Legiju stranaca?

Ruske oružane snage su pogodile lokaciju francuskih plaćenika u Slavjansku, koju kontrolišu Oružane snage Ukrajine, rekao je za RIA Novosti koordinator Nikolajevskog okruga Sergej Lebedev, pozivajući se na kolege.

9:52

15.4.2024.

1 d

Podeli: