DSS: Radulović ima pravo da laže

Demokratstka stranka Srbije saopštila je da bivši direktor "C marketa" Slobodan Radulović koji se u subotu predao vlastima, "ima pravo da se brani lažima".

Izvor: Beta

Nedelja, 13.04.2014.

16:07

Default images

"Uzeo je sebi pravo i da pobegne iz zemlje i da se krije, trošeći teško stečeni novac, pa da se posle osam godina preda, po dogovoru čiji će se karakter ubrzo otkriti. Ima pravo i da bude ljut zbog toga što mu je ostalo samo pravo da laže, a sudskom presudom 'oduzeto pravo' da krade", stoji u saopštenju DSS.

DSS konstatuje da advokat Radulovića, Marko Kljajević ima pravo da iznosi neistine, "čineći sve za dobrobit svog klijenta", jer će time "biti stavljena tačka na makar jednu kriminalnu aferu u Srbiji i na sve pokušaje kriminalizacije DSS-a".

Advokat Kljajević rekao je juče za televiziju "Pink" da je Radulović "žrtva montiranog procesa" zbog privatizacije "C marketa" u koju su bili umešani biznismeni Miroslav Mišković i Milan Beko, kao i vlada Vojislava Koštunice, tadašnjeg lidera DSS.

Slobodan Radulović juče je uhapšen po dolasku u Beograd, nakon osam godina bekstva, i pritvoren je u zatvorskoj bolnici zbog lošeg zdravstvenog stanja.

Radulović je prošle godine, u odsustvu, osuđen pred Specijalnim sudom zbog zloupotrebe pri prodaji maloprodajnog lanca C-marketa.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

17 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: