Zvaničnici MUP i EK o Poglavlju 24

Predsednik pregovaračke grupe za poglavlje 24 Vanja Vukić predstavio zvaničnicima EK korake koje je Srbija preduzela u oblastima pravde, slobode i bezbednosti.

Izvor: B92

Sreda, 09.04.2014.

12:47

Default images

Vukić je danas u Beogradu zajedno s direkotrom policije Miloradom Veljovićem razgovarao sa šeficom Odeljenja za Srbiju u Evropskoj komisiji Mirijam Feran i predstavnicima Delegaicje EU.

Na sastanku se razgovaralo o narednim koracima koji se odnose na evropske integracije u poglavlju 24 kojim koordinira Ministarstvo unutrašnjih poslova, saopšteno je iz tog ministarstva.

Vukić je istakao punu posvećenost radu i nameru za ispunjavanje svih predviđenih preduslova za izradu Akcionog plana, a predstavnici Evropske komisije su prikazali "dalje korake koje će Srbija koristiti kao polazne osnove za rad na uskladjivanju sa zakonodavstvom EU", navodi se u saopštenju.

Mirijam Feran je istakla zadovoljstvo dosadašnjim tempom rada u okviru poglavlja 24 i ponudila podršku Evropske komisije u naporima koje MUP čini na polju evropskih integracija.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: