"Gradonačelnik Selaković ili Mali"

Predsednik SNS Aleksandar Vučić rekao da će novi gradonačelnik Beograd biti ili predsednik Privremenog organa Siniša Mali ili ministar pravde Nikola Selaković.

Izvor: B92

Utorak, 08.04.2014.

11:10

Default images

"Novi gradnonačlenik Beograda biće Siniša Mali, aktuleni predsednik Privremenog organa prestonice, ili Nikola Selaković, ministar pravde u tehničkom mandatu", prenela je "Politika" Vučićeve reči. Vučić je to ponovio i danas nakon razgovora o novoj vladi sa liderom SPS-a Ivicom Dačićem i predstavnicima koalicije oko socijalista.

Prema pisanju tog dnevnika, odluka o tome ko će voditi tim koji će u naredne četiri godine upravljati glavnim gradom, biće poznata najkasnije za desetak dana.

"Najbliži mestu gradskog menadžera je Goran Vesić, a ostali članovi izvršne vlasti u prestonici biće naknadno odredjeni", preneo je beogradski dnevnik.

Konstitutivna sednica Skupštine grada Beograda zakazana je za 23. april.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

74 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

21 h

Podeli: