"Srbija šalje najbolju poruku EU"

Ivica Dačić i Jelko Kacin ocenili da Srbija dinamikom i kvalitetom procesa evropskih integracija šalje najbolju poruku za sebe, za region i čitavu Evropu.

Izvor: B92

Petak, 04.04.2014.

00:23

Default images

Predsednik teničke vlade i izvestilac Evropskog parlamenta za jugoistočnu Evropu, konstatovali da je Srbiji što pre potrebna snažna i operativna vlada.

Naglašeno je da je Srbija postigla značajne rezultate u briselskom dijalogu o rešavanju problema na Kosovu i Metohiji, važne za stabilan i trajan mir čitavog regiona, saopštila je vladina Kancelarija za saradnju s medijima.

Značajno je da se u Srbiji što pre formira snažna i operativna vlada koja će brzo pokrenuti proces reformi, rečeno je na sastanku Dačića i Kacina, navodi se u saopštenju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: