Čačak: Dete povređeno u pucnjavi

U Čačku je sinoć oko 22.30 sata izvršeno krivično delo teško ubistvo u pokušaju na M.R. (40) iz Čačka i njegovo sedmogodišnje dete, saopštila čačanska policija.

Izvor: Tanjug

Subota, 29.03.2014.

11:49

Default images

Postoje osnovane sumnje da je izvršilac krivičnog dela u ulici Devet Jugovića B.A. (34) iz Čačka i za njim policija intezivno traga, navodi se u saopštenju Plicijske uprave.

On je sinoć, kako se navodi, iz vozila u pokretu, ispalio više hitaca iz vatrenog oružja u pravcu vozila u kojem su se nalazili M.R. i njegovo sedmogodišnje dete, koje je tom prilikom zadobilo lake telesne povrede, odnosno ima ogrebotine lica od stakla.

Uviđaj su po ovlašćejnu zamenika višeg javnog tutžioca u Čačku, obavili policijski službenici Policijske uprave iz tog grada, dodaje se u saopštenju.

Policija poziva građane da prijave crni "audi A8"

Čačanska policija pozvala je danas građane da ukoliko primete putničko motorno vozilo marke "audi A8“, crne metalik boje, registarskih oznaka BG-678-AE odmah prijave najbližoj stanici, jer je, kako navode, njime upravljao B.A. (34) iz Čačka koji se sumnjiči da je izvršio krivično delo teško ubistvo u pokušaju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: