SD: Uhapšen proizvođač marihuane

Inspektori Policijske uprave u Smederevu uhapsili su M. N. (35) iz Smedereva, zbog sumnje da je proizvodio marihuanu radi prodaje, saopštila je policija.

Izvor: B92

Četvrtak, 27.03.2014.

13:30

Default images

Policija je, nakon dužeg operativnog rada, danas pretresla kuću u centru grada, u blizini jedne osnovne škole i u podrumu kuće, u kojoj je osumnjičeni živeo neprijavljeno, otkrivena je prostorija u kojoj je gajio indijsku konoplju u veštačkim, kontrolisanim uslovima.

U prostoriji je bila instalirana oprema za kontrolu i regulisanje temperature, vlažnosti vazduha i osvetljenja.

Biljke je prvo gajio u drugoj kući u predgradju Smedereva, pa ih je preselio u iznajmljenu kuću u centru grada, zbog boljih uslova.

Nađeno je i oduzeto 15 zasada indijske konoplje, kao i dnevnik koji je osumnjičeni vodio o biljkama, a u koji je upisivao šta je tačno, po danima, radio u procesu uzgajanja.

Evidencija sadrži podatke o vrsti zemlje, đubriva, osvetljenja, kada su biljke zasađene, presađivane i čime su tretirane.

Osumnjičeni će, uz krivičnu prijavu za krivično delo neovlašćene proizvodnje i stavljanja u promet opojnih droga, biti sproveden Osnovnom javnom tužiocu u Smederevu, navedeno je u saopštenju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: