Popović:Neću ući u vlast u Beogradu

Vršilac dužnosti predsednika Demokratske stranke Srbije (DSS) Aleksandar Popović izjavio da još nije bilo razgovora o formiranju gradske vlasti u Beogradu.

Izvor: Beta, Politika

Sreda, 26.03.2014.

23:53

Default images

On je, međutim, otpisao mogućnost da prihvati neku funkciju u glavnom gradu.

"Bio sam kandidat DSS-a za gradonačelnika, nisam dobio dovoljno veliki broj glasova, bilo bi me sramota. Znam da je tu reč čudno koristiti u politici u Srbiji, ali je tako", rekao je Popović za izdanje dnevnika "Politika" od četvrtka.

On je istakao da je za njegovu partiju jedino važan "dogovor oko politike i poslova koji se moraju obaviti", i da su ti poslovi navedeni u Programu D S S za Beograd.

Popović je kazao da će izborna skupština DSS biti održana do kraja godine, ali da će tačan datum zavisiti od toga da li će biti raspisani vanredni izbori u Vojvodini, kao i od "drugih dogadjaja u zemlji".

Upitan da li bi prihvatio kandidaturu za predsednika stranke, Popović je odgovorio da o tome ne razmišlja i da sve slobodno vreme i energiju posvećuje konsolidaciji stranke nakon "izbornog šoka".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: