Slučaj Šarić: Štednjom do bentlija

Suđenje grupi Darka Šarića, optuženoj za šverc 5,7 tona kokaina, nastavljeno je izvođenjem pisanih dokaza i pregledanjem fotografija oduzete imovine.

Izvor: B92

Utorak, 25.03.2014.

12:32

Default images

Optuženi Boban Stojiljković je pred Specijalnim sudom u Beogradu, opširno govorio o imovini koja mu je oduzeta i tvrdio da je legalno, domaćinskom štednjom i ulaganjem sagradio kuću i dve benzinske pumpe u Vranju, i kupio automobile "bentli", "audi A8", "audi A6" i džip "tojota lend kruzer".

"Imam 40 godina i radio sam non-stop, donosio sam pare kući iz inostranstva i štedeo. Ako neko misli da je trebalo da sklapam šporete, onda je potpuno promašio", rekao je Stojiljković.

Pred sudom su se o krivici izjašnjavali i ostali čija su imena na optužnici, ali je Stojiljković najviše govorio.

Stojiljković, koji se tereti za učešće u krijumčarenju 990 kilograma kokaina, rekao je da mu je drago da se prvooptuženi Šarić predao, jer konačno može da vidi čoveka koji je bio prijavljen u njegovom stanu u Bratislavi.

Sudija Siniša Petrović odredio je pauzu posle Stojiljkovićevog izlaganja.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

90 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: