NS: Teško povređen u tuči navijača

Jedan mladić iz Smederevske Palanke je teško povređen i u životnoj je opasnosti, pošto je pretučen u Novom Sadu, potvrđeno Beti u Kliničkom centru Vojvodine.

Izvor: B92

Subota, 22.03.2014.

22:50

Default images

"M.S. (35) iz Smederevske Palanke zadobio je višestruke teške telesne povrede opasne po život. Pacijent se nalazi u intenzivnoj jedinici Urgentnog centra i pod stalnim je nadzorom lekara", kazali su večeras u Kliničkom centru.

Prema nezvaničnim informacijama, on je povređen u tuči između navijača fudbalskih klubova Vojvodina i Crvena zvezda, u Novom Sadu.

Zvezda je danas pobedila sa 1:0 na gostovanju ekipu Donjeg Srema iz Pećinaca. Ta utakmica igrana je u Novom Sadu, jer je policija procenila da nije bezbedno da se igra u Pećincima, zbog dolaska velikog broja navijača i malog kapaciteta stadiona.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

48 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: