Oružani obračun u Peći, 2 mrtva

U oružanom sukobu u centru Peći poginule su dve osobe, a 7 ljudi je ranjeno. Spekuliše se da su u pucnjavi učestvovali članovi porodice Keljmendi.

Izvor: Beta, Tanjug

Petak, 21.03.2014.

18:47

Default images

Direktor Regionalne bolnice u Peći Skender Drešaj potvrdio je da je u tu bolnicu prebačeno devet osoba koje su povređene u oružanom sukobu u blizini hotela Grand, od kojih su dve osobe preminule.

U izjavi za prištinske medije, Drešaj je rekao da je preostalih sedam osoba van životne opasnosti i da su trenutno u operacionoj sali, gde ih lekari zdravstveno zbrinjavaju.

Prištinski mediji su javili da je Regionalna policija u Peći potvrdila da su u oružanom sukobu u tom gradu dve osobe poginule, a da ih je sedam ranjeno.

Portparol Policije Kosova Dževat Ibraj je za portal gazetaexpress.com izjavio da je jedan od ubijenih slučajni prolaznik, dok je druga ubijena osoba bila uključena u sukob.

Ibraj kaže da ne zna motive tog teškog zločina, dok su izvori dnevnika Koha ditore rekli da imaju informacije da su među učesnicima u sukobu i članovi porodice narko-dilera Nasera Keljmendija.

Kako navode mediji, Valdet Keljmendi poznat pod nadimkom Lara.

Vozilo (džip) iz kojeg je pucano pronađeno je u plamenu u jednom selu oko 10 kilometara od Peći, u pravcu Baranovo brdo, javljaju mediji u Prištini, dodajući da su vatrogasci izašli na lice mesta.

Neimenovani izvori "Ekspresa" kažu da je motiv ubistva osveta, a jedan policajac je kazao za taj medij da ovo ubistvo ima veze sa slučajem od pre nekoliko meseci kada je ubijen Dzek Keljmendi i Kastriot Kukaj.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

24 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: