Kabul: Ubijeni napadači na hotel

Četvorica napadača koji su danas ušli u luksuzni hotel "Serena" u Kabulu ubijeni su, saopštili su zvaničnici, a gosti hotela su smešteni u sigurne sobe.

Izvor: Tanjug

Četvrtak, 20.03.2014.

20:49

Default images

"Četvorica napadača koji su uspeli da udju u hotel 'Serenu' su ubijeni. Hotel je bezbedan", izjavio je portparol avganistanskog Ministarstva unutrašnjih poslova Sedik Sediki za Tolo TV kanal vesti, prenele su agencije.

Napadači su pre nego što su ubijeni otvorili vatru u hotelu, u kome obično odsedaju stranci, ali nijedan gost, niti radnik hotela nisu povredjeni.

Prema rečima agenta službe bezbednosti koji nije želeo da bude imenovan, oni su uspeli da prokrijumčare pištolje u hotel sakrivši ih u čarape.

"Serena" se smatra za jedan dd najbezbednijih hotela u Kabulu.

Za sada niko nije preuzeo odgovornost za napad.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

22 h

Podeli: