Danas prolazno naoblačenje

U Srbiji danas prolazno naoblačenj, ujutru i pre podne u severnim, a do kraja dana i u ostalim krajevima, ponegde kratkotrajna kiša i pojačan vetar.

Izvor: B92

Sreda, 19.03.2014.

07:36

Default images

Jutarnja temperatura od 3 do 12 stepeni, po kotlinama južne i zapadne Srbije od nula do 2 stepena. Najviša dnevna temperatura od 16 na severozapadu, do 22 stepena na jugu i jugoistoku.

I u Beogradu promenljivo oblačno i malo svežije. Vetar slab i umeren, a sredinom dana povremeno jak severozapadni, kada je moguća kratkotrajna kiša. Jutarnja temperatura oko 12, najviša dnevna oko 19 stepeni.

Do kraja nedelje očekuje se sunčano i veoma toplo veme, sa temperaturom znatno iznad prosečnih vrednosti - od 20 o 23 stepena, u petak i do 25 stepeni.

Zatim, do kraja perioda, biće promenljivo oblačno i svežije, mestimično sa kišom i lokalnim pljuskovima.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: