Šarić u sudu odgovara gde se krio

Darko Šarić će danas u Specijalnom sudu biti ispitan o tome gde se skrivao od početka procesa do hapšenja, rekao je Tanjugu njegov branilac Radoslav Baćević.

Izvor: Tanjug

Utorak, 18.03.2014.

10:47

Default images

Baćević je takođe rekao da će se Šarić pojaviti na ranije zakazanom suđenju u procesu protiv njega i njegove grupe 24. marta, ali tog dana najverovatnije neće iznositi odbranu zbog obimnosti predmeta.

Baćević je potvrdio da će prisustvovati saslušanju Šarića u Specijalnog sudu na okolnost određivanja pritvora. "Njega će krivično vanpretresnokrivično veće danas ispitati samo o tome gde je boravio, odnosno gde se skrivao i odlučiti da li ostaje na sanzi rešenje kojim mu je ranije određen pritvor", naglasio je advokat. Baćević je napomenuo da to saslušanje neće trajati duže od desetak minuta.

Advokat Darka Šarića je rekao i da je narko bos u Beograd doveden iz Latinske Amerike, preko Crne Gore.

Šariću, koji je četiri i po godine bio u bekstvu, u januaru 2010. godine određen je pritvor, kada je za njim raspisana i međunarodna poternica s nalogom za hapšenje.

On je jutros doveden u Beograd i nakon što je identifikovan u Policijskoj upravi Beograd, upućen je ka zgradi Specijalnog suda u Ustaničkoj ulici, nakon što je jutros uhapšen u zajedničkoj akciji organa Srbije i Crne Gore.

Šarić se tereti za organizovanje međunarodne trgovine narkoticima, a u žižu svetske javnosti došao je nakon zaplene tri tone kokaina do koje je došlo zahvaljujući saradnji MUP-a Srbije i američke agencije DEA.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: