Vanredni program na TV B92

TV B92 će pratiti razvoj događaja posle hapšenja Darka Šarića vanrednim emisijama. Od 9.30h pratite Kažiprst, a od 12h vanrednu konferenciju iz Vlade Srbije.

Izvor: B92

Utorak, 18.03.2014.

08:42

Default images

O Šariću, njegovom hapšenju i značaju njegovog hvatanja biće više detalja u svim vestima na programu TV, radija i na sajtu B92. U 21 h specijalna emisija.

Odbegli narko-bos Darko Šarić uhapšen je jutros u zajedničkoj akciji kojom su rukovodili ministri pravde Srbije i Crne Gore.

U 12 h u Vladi Srbije biće održana konferencija za novinare koju će održati ministar pravde Nikola Selaković, specijalni tužilac za organizovani kriminal Miljko Radisavljević, direktor Bezbednosno-informativne agencije Aleksandar Đorđević i direktor policije Milorad Veljović, saopštila je Kancelarija Vlade Srbije za saradnju s medijima.

Kako je Tanjugu ranije potvrđeno, javnosti će se povodom hapšenja Šarića obratiti tokom dana i prvi potpredsednik Vlade Aleksandar Vučić. Takođe, danas bi trebalo da bude održana i vanredna sednica Vlade.

TV B92 će prenositi tu konferenciju za medije, a večeras u 21h na TV B92 gledajte i specijalnu emisiju posvećenu hapšenju Šarića. Gosti Tatjane Aleksić biće ministar pravde Nikola Selaković i specijalni tužilac za organizovani kriminal Miljko Radisavljević.

Ekipa B92 je ekskluzivno snimila kolonu u kojoj se Šarić vodi na identifikaciju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: