"Možemo SAD da pretvorimo u pepeo"

Vodeći novinar ruske državne televizije Dmitrij Kiseljov izjavio je da je Rusija jedina zemlja koja je sposobna da pretvori SAD u radioaktivni pepeo.

Izvor: B92

Ponedeljak, 17.03.2014.

00:53

Default images

"Rusija je jedina zemlja na svetu koja je zaista sposobna da SAD pretvori u radioaktivni pepeo", rekao je novinar.

Kiseljov je napravio komentar u svojoj nedeljnoj emisiji vesti na prvom programu ruske televizije, da bi podržao svoj argument da SAD i njen predsednik Barak Obama žive u strahu od Rusije koju vodi predsednik Vladimir Putin usred ukrajinske krize, preneo je AFP.

Njegova emisija je počela u trenutku objavljivanja prvih rezultata ankete po zatvaranju glasačkih mesta, koji su potvrdili da je ubedljiva većina građana Krima glasala na referendumu da izađe iz sastava Ukrajine i priključi se Rusiji, navodi francuska agencija.

"Sami Amerikanci smatraju da je Putin jači lider od Obame", rekao je Kiseljov i pokazao na rezultate ispitivanja javnog mnjenja.

"Zbog čega Obama stalno naziva telefonom Putina i s njim priča satima", rekao je novinar.

Kiseljov ima reputaciju jednog od najprovokativnijih ruskih novinara, posebno zbog svojih čestih homofobičnih primedbi, preneo je AFP.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

34 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: