Omladina SNS čisti Užice od plakata

Omladina Srpske napredne stranke u Užicu danas popodne počela je akciju čišćenja grada od predizbornih plakata svih političkih stranaka.

Izvor: B92

Ponedeljak, 17.03.2014.

19:22

Default images

Naprednjaci najavljuju da će raditi celu noć i da će Užice u utorak osvanuti bez stranačkih plakata iz predizborne kampanje.

"Ova simbolična akcija je prvi dokaz da ćemo sve što smo obećali u najkraćem roku i ispuniti. Dobili smo u Užicu poverenje 52,8 odsto birača, što je pet odsto više nego što je SNS osvojio na republičkom nivou. To nas dodatno obavezuje da to poverenje opravdamo", izjavila je Tanjugu poverenica užičkog SNS-a Ivana Stojiljković.

Ona je uverena da će Užice, s obzirom na izborni rezultat, biti među gradovima koji će imati prioritet u novoj Vladi Srbije.

"Zahvaljujući visokom izbornom rezultatu Srpska napredna stranka imaće i veliki broj poslanika u republičkom parlamentu. To znači da će se o problemima iz ovih krajeva čuti u Skupštini", rekla je Stoiljkovićeva.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

28 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: