Antić zadovoljan rezultatom

Kandidat SPS za gradonačelnika Beograda Aleksandar Antić kaže da su socijalisti, sa oko 11 odsto podrške postigli najbolji izborni rezultat u Beogradu od 2000.

Izvor: B92

Ponedeljak, 17.03.2014.

19:22

Default images

"To je dokaz da je potrebna opcija koja ljude, solidarnost i socijalnu brigu stavljaju u prvi plan", kazao je Antić agenciji Beta.

Antić je izjavio da su socijalisti spremni za razgovore o konstituisanju gradske vlasti, ali da nakon ubedljive izborne pobede Srpska napredna stranka (SNS) treba da bude ta koja će ih pokrenuti.

"U situaciji kada je SNS osvojila više od 60 odborničkih mandata u Skupštini Beograda nema prostora za matematičke kalkulacije. Odluku o tome da li će razgovarati i da li će deo odgovornosti za situaciju u Beogradu hteti da podeli, to je odluka SNS", kazao je Antić.

On je naveo da su socijalisti pre svega zainteresovani za očuvanje socijalne politike i velikih projekata koji su započeti tokom proteklih pet godina, dok je SPS učestvovao u gradskoj vlasti.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: