Dačić: Došao sam da čestitam Vučiću

Lider SPS Ivica Dačić bio je u izbornoj noći više od sat vremena u sedištu SNS na Novom Beogradu. "Došao sam da čestitam Vučiću, nismo razgovarali o vladi."

Izvor: B92

Nedelja, 16.03.2014.

22:55

Default images

Lider socijalista i dosadašnji premijer Srbije došao je nešto pre 23 sata u sedište naprednjaka gde je vladalo veliko slavlje.

Dačić je kad je došao brzo prošao pored novinarskih ekipa koje se nalaze u štabu SNS i ušao u kancelariju Aleksandra Vučića. U sedištu SNS bili su i šeik iz UAE Abdulah bin Zajed al Nahjan kao i predsednik Srbije Tomislav Nikolić.

"Došao sam da Aleksandru Vučiću čestitam ostvaren istorijski rezultat, a i moja koalicija postigla je istorijski rezultat. SNS i SPS su stranke iz postojeće vlade i rade dok se ne formira nova", rekao je Dačić kada je izašao iz sedišta naprednjaka.

On je rekao da će o sastavu nove vlade biti reči u narednim danima. Pred ponoć su iz sedišta SNS otišli ambasadori Rusije i SAD u Beogradu, Aleksandar Čepurin i Majkl Kirbi.

U sedištu SNS-a vlada veliko slavlje uz trubače i obilje hranbe i pića nakon ubedljive pobede koju su ostvarili na izborima i za skupštinu Srbije i za Skupštinu grada Beograda.

Neposredno pre dolaska Dačića, prostorije SNS su napustili lider Nove Srbije Velimir Ilić i predsednik SPO Vuk Drašković.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

26 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: