Tadić: Nemam dogovor sa SNS

Lider Nove demokratske stranke Boris Tadić rekao je zadovoljan što lista koju predvodi ulazi u Skupštinu Srbije što je "objektivno odličan rezultat".

Izvor: B92

Nedelja, 16.03.2014.

22:13

Default images

"Veliko i prijatno iznenađenje, kada vidimo da su neke stranke koje postoje četvrt veka ostale van parlamenta. Nismo imali infrastrukturu ni finansijska sredstva", rekao je Tadić osvrćući se na rezultat koji je osvojila stranka koju je osnovao 40-tak dana pre održavanja izbora.

"Rezultat je dobar u datim okolnostima kada u parlament nisu ušle stranke koje postoje četvrt veka. Čestitam SNS i Aleksandru Vučiću pobedu i drugim strankama koje su ušle u parlament", rekao je Tadić.
Nenad Èanak ponovo u Skupštini Srbije (Foto: Tanjug)
On je na pitanje da li sebe vidi u vlasti ili opoziciji, kazao da nema "tajni dogovor" sa SNS koja će imati apsolutnu većinu u novom skupštinskom sazivu.

"Nemam nikakav dogovor sa SNS, ako nas pozovu, pričaćemo". Po njegovim rečima, odgovornost za sva važna pitanja u državi sada je na SNS. "Moja uloga je bila da omogućim gradjanima da imaju za koga da glasaju", rekao je Tadić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

45 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: