Ispunjen uslov za opoziv vlade KiM

Lider Alijanse za budućnost Kosova Ramuš Haradinaj rekao da je već ispunjen uslov za opoziv kosovske vlade.

Izvor: Tanjug

Ponedeljak, 10.03.2014.

21:37

Default images

Peticiju koju je inicirala njegova partija već potpisali 30.000 građana.

Prema njegovim rečima, građani su potpisivanje peticije kojom se traži da Skupština opozove vladu prihvatili sa velikim optimizmom i potpisi su prikupljeni u rekordnom roku. Da bi se neki predlog našao na skupštinskom dnevnom redu potrebno je 10.000 potpisa, podsetio je Haradinaj za prištinske medije, a prenela TV Kohavizion.

Lider ABK je naglasio da je za Kosovo mnogo bolje da se što pre ruši vlada kako bi se zaustavila još dublja kriza i što pre odrzali parlamentarni izbore. Inicijativu Alijanse za budućnost Kosova, podržali su i Demokratski Savez Dardanije, Pokret za ujedinjenje i veliki broj poslanika u Skupštini Kosova, kao i građana Kosova, obajvili su prištinski mediji.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: