Slovačka stranka uz Vučića

Slovačka stranka je večeras saopštila da je njen Glavni odbor prihvatio predlog Predsedništva da podrži listu "Aleksandar Vučić - budućnost u koju verujem".

Izvor: B92

Nedelja, 09.03.2014.

23:49

Default images

Slovačka stranka pozvala je Slovake da na izborima glasaju za tu listu.

Slovačka stranka je najavila da će od sutra krenuti u aktivnu kampanju za podršku toj listi među svojim biračima.

"Mi, stranka nacionalne zajednice Slovaka sami nemamo dovoljno snage da zaštitimo stečena prava i slobode pripadnicima naše zajednice, koja su nam u prošlosti bila niz puta uskraćena. S obzirom da Slovačka stranka ima iste poglede i stavove na stanje u Srbiji i na način kako ih rešiti, mi smo prepoznali da jedino u Aleksandu Vučiću i listi koju on predvodi, je šansa da Srbija izađe iz sistema koji je omogućio i odobrio neograničenu korupciju i bezakonje u državi", navodi se u saopštenju.

Borba Aleksandra Vučića protiv korupcije, kako se dodaje, ne sme da stane u istrazi ili u fiokama sudova ili policije, već mora biti do kraja završena i krivci moraju biti kažnjeni.

"Uspostavljanje vladavine prava, borba protiv korupcije, borba za jednakost svih građana pred zakonom, privlačenje stranih investicija, razvoj poljoprivrede i borba za bolji život svih građana u Srbiji su naši zajednički ciljevi. Bez vladavine prava, Slovaci i ostali građani ostaju samo nemi posmatrači sve težeg života i sve većeg propadanja naše države, ali i naše zajednice u Srbiji", ističe se u saopštenju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

33 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: