Čomić: Izbori da zaustave prevaru

Funkcionerka DS Gordana Čomić izjavila da izbori treba da zaustave dalju prevaru naroda i štetu Srbiji koju će doneti ukoliko pobedi "onaj koji ih je raspisao".

Izvor: Beta

Nedelja, 09.03.2014.

18:28

Default images

Gordana Čomić je na tribini Demokratske stranke u Gornjem Milanovcu izjavila da su izbori nastavak započete rekonstrukcije Vlade, ali na drugi način, i da će to da košta građane 30 miliona evra.

Prema njenoj proceni, to je nedogovoran odnos prema krizi i životu građana, jer je "sve moglo bez izlaska na birališta".

"Od izbora će jedino imati koristi Demokratska stranka jer su iskristalisani neki unutarstranački odnosi koji bez njih ne bi sada došli do izražaja kada pritajeni pojedinci hoće vlast po svaku cenu", rekla je Gordana Čomić.

Ona je istakla da će DS dobiti mnogo više nego što svi analitičari očekuju i da će biti principijelna opozicija svakom apsolutizmu i kršenju demokratskih principa i vladavine prava.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

29 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: