Antić: Najbolji rezultat od 2000.

Kandidat SPS za gradonačelnika Beograda Aleksandar Antić izjavio je da će koalicija okupljena oko te stranke na izborima ostvariti najbolji rezultat od 2000.

Izvor: Blic, Tanjug

Nedelja, 09.03.2014.

10:24

Default images

"Ne obaziremo se mnogo na šanse konkurenata jer imamo sasvim dovoljno samopouzdanja i vere u uspeh", rekao je Antić za današnji "Blic".

Na pitanje da li se SPS plaši da bi mogao da završi u opoziciji posle izbora, Antić je odgovorio da su u toj stranci "ozbiljni ljudi koji ne smatraju da bavljenje politikom znači jedino biti na vlasti".

Na pitanje beogradskog dnevnika šta će biti prvo što će uraditi ako postane gradonačelnik Beograda, Antić je rekao da će okupiti saradnike kojima će u centru pažnje biti ljudi.

"Dakle razvoj Beograda u svakom smislu, privrednom, infrastrukturnom, kulturnom, ali uz podršku sugradjanima kojima je pomoć zajednice neophodna", dodao je Antić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: