Vučić: Šarić uskoro iza rešetaka

Prvi potpredsednik Vlade Srbije i koordinator službi bezbednosti Aleksandar Vučić najavio je da će narko-bos Darko Šarić narednih sedmica biti priveden pravdi.

Izvor: B92

Četvrtak, 06.03.2014.

19:20

Default images

"Četiri ili pet godina je na slobodi Darko Šarić. Ja vas uverevam da u nedeljama koje dolaze Šarić više neće biti na slobodi", rekao je Vučić u Aranđelovcu, na predizbornom skupu Srpske napredne stranke, čiji je predsednik.

Vučić je dodao da će uskoro biti poznati i odgovorni za smrt Ranka Panića.

"Iako je bilo bezbroj pokušaja da se sakrije istina, da se sve skloni pod tepih, u nedeljama pred nama biće otkriveni oni koji su odgovorni za smrt Ranka Panića. Posle toga teško da će moći da se sete stvari koje smo obećali a nismo ispunili", rekao je Vučić.

Podsetimo, Ranko Panić preminuo je od povreda zadobijenih na mitingu protiv hapšenja Radovana Karadžića, održanom 2008. godine u centru Beograda.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

350 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: