U Beogradu kiša, na planinama sneg

U Srbiji će danas biti pretežno oblačno, mestimično sa kišom, u planinama sa snegom, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

Izvor: Tanjug

Četvrtak, 06.03.2014.

07:16

Default images

Vetar će biti slab i umeren, severni i severoistočni, jutarnja temperatura iznosiće od tri do šest, a najviša dnevna od sedam do 11 stepeni.

I u Beogradu će danas biti pretežno oblačno, povremeno sa kišom. Vetar slab i umeren, severni i severoistočni, jutarnja temperatura iznosiće oko šest, a najviša dnevna oko 10 stepeni.

U Srbiji će, prema izgledima vremena za sedam dana, do 13. marta, do nedelje biti pretežno oblačno, povremeno sa kišom, u planinama sa snegom.

U nedelju biće i vetrovito sa pojačanim severnim i severoistočnim vetrom, u severnim i zapadnim krajevima, uz postepeno razvedravanje. Zatim će do kraja perioda u većini krajeva biti pretežno sunčano, a samo u ponedeljak i utorak na jugu i istoku biće oblačno mestimično sa kišom. Temperatura će biti oko prosečnih vrednosti.

Na Kopaoniku jutros minus tri

U Srbiji je jutros najtoplije u Velikom Gradištu, Negotinu i Zaječaru, gde je u sedam časova izmereno sedam stepeni, a najhladnije na Kopaoniku, gde je temperatura minus tri stepena, dok u pojedinim mestima pada slaba kiša.

Slaba kiša trenutno pada u Smederevskoj Palanci, Velikom Gradištu, na Crnom Vrhu, u Negotinu, Kuršumliji, Kruševcu, Nišu, Leskovcu, Zaječaru, Dimitrovgradu i Vranju, objavljeno je na sajtu Republičkog hidrometeorološkog zavoda.

Na Paliću, u Somboru, Novom Sadu, Zrenjaninu, Kikindi, Banatskom Karlovcu, Loznici, Sremskoj Mitrovici, Valjevu, Kragujevcu, Smederevskoj Palanci, Chupriji i Leskovcu izmereno je šest stepeni.

U Kraljevu, Kuršumliji, Kruševcu, Nišu, Dimitrovgradu i Vranju izmereno je pet, Požegi tri, na Crnom Vrhu jedan, Zlatiboru nula, a u Sjenici minus jedan stepen.

Visina snega na Kopaoniku iznosi 29, Zlatiboru 16, Crnom Vrhu 13, a u Sjenici tri centimetra.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: