Glas za LDP kazna za druge

Lider LDP Čedomir Jovanović pozvao je večeras građane da glasaju za tu partiju i tako kazne Tadića, Dačića, Nikolića, Vučića i Dinkića.

Izvor: B92

Četvrtak, 06.03.2014.

21:48

Default images

"Oni koji su ovu zemlju godinama vodili ne zaslužuju podršku, njih građani treba da kazne. Treba da kazne one koji su vodili ratove, treba da ih kazne jer su krivi što u Srbiji danas dva loša uvek dođu glave Milošu. Treba da kazne svakoga ko je odgovoran što je u Srbiji pazarni dan kada stignu penzije i što nam deca stradaju po ulicama", rekao je Jovanović u Vranju, a saopštila LDP.

Jovanović je rekao da u Srbiji u svakom gradu postoje ljudi koji "ne kukaju" nego žele da rade i dodao da niko ne treba da se plaši te stranke jer je ona od nastanka svakog trenutka razmišljala samo o ceni koju zemlja treba da plati za pogrešnu politiku.

"Mi smo plaćali tu cenu da je Srbija ne bi plaćala. Ovde u Vranju smo govorili o visokoj ceni koju će Srbija platiti za kosovske zablude i za greške političara. Ovde vam sada kažem da niko više svojim životom ne treba da plaća cenu za greške Dačića, za greške Tadića, za greške Vučića i Nikolića koji su uspešni samo onda kada primenjuju politiku LDP-a", dodao je Jovanović.

On je dodao da su oni to učinili na evropskom planu i da je Srbija zbog toga danas naprednija nego što je bila pre dve godine, ali je ukazao da ništa nije učinjeno na planu ekonomije i da zbog toga LDP treba da dobije nophodnu podršku da bi se pokrenula srpska privreda.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

22 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: