Brakus: Uvesti porez na kič i šund

Kandidat za gradonačelnika grupe građana ''Jeste SVEjeDNO'' Igor Brakussmatra da treba uvesti porez na kič i šund.

Izvor: B92

Četvrtak, 06.03.2014.

15:05

Default images

Pored toga, Brakus se zalaže i za drastične kazne za svaki oblik netolerancije i primitivizma u Beogradu.

On se danas založio i za uspostavimo redovne rečne linije gradskog saobraćaja kao i za promociju zdravog života, izgradnju biciklističkih i trim staza i parkova, uređenje priobalja, fasada i ulica...

Brakus je rekao da Beograd treba da raste kao kulturna prestonica koja ide u korak sa budućnošću i ostalim evropskim metropolama, saospsteno je te grupe garđana.

"Poštujmo različitosti, širimo kulturne vidike, informišimo se i učimo svakodnevno", rekao je on, nakon šetnji centrom grada.

Prema njegovim rečima, Beograd je otvoreni grad "i ponosni smo na njegovu etničku, versku i svaku drugu raznolikost".

"Želimo da promovišemo duh Beograda kao grad svih onih, koji različitost prihvataju kao vrednost, a ne kao uzrok problema i konflikata", rekao je Brakus.

On smatra i da Beograd treba da bude primer ravnomernog razvoja "koji bi, jednom, mogao da posluži kao primer decentralizacije Srbije".

"Podjednako nas zanimaju uslovi života, kulturna ponuda i kapitalne investicije u svakom delu grada", istakao je Brakus, navodi se u saopštenju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: