Sarajevo: Demonstracije još traju

Demonstranti u Sarajevu danas su blokirali glavne raskrsnice u centru grada, zbog čega je tramvajski i trolejbuski saobraćaj potpuno obustavljen.

Izvor: B92

Sreda, 05.03.2014.

16:09

Default images

Kako su objavili lokalni mediji, građani po kiši pešače, jer su se i vozači nekoliko taksi prevoznika u Sarajevu priključili demonstracijama.

Učesnici su najavili da će ostati na raskrsnicama i ispred zgrade Predsedništva BiH do kraja dana i cele noći. Vlada Kantona Sarajevo zakazala je vanrednu sednicu na kojoj će razmatrati situaciju u gradu.

U Sarajevu i drugim gradovima BiH demonstracije su počele pre mesec dana i na njima se ističu socijalni zahtevi i traže ostavke kantonalnih i federalne vlade.
Od tada su se svakodnevno demonstranti okupljali ispred zgrade Predsedništva BiH i blokirali saobraćaj po nekoliko sati.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: