Proglašena lista Saše Radulovića

RIK proglasila je još pet izbornih listi, pa bi na parlamentarnim izborima 16. marta trebalo da učestvuje ukupno 19 listi stranaka i grupa grdađana.

Izvor: B92

Utorak, 04.03.2014.

11:48

Default images

Danas proglašene liste nisu u previđenom roku ispunile sve uslove za učešće na izborima, pa im je Republička izborna komisija (RIK) dala dodatan rok.

Pred glasačima će sada biti i kandidati sa liste "Dosta je bilo – Saša Radulović", "Koalicija građana svih naroda i narodnosti (RDS-SDS)", "Patriotski front Borislav Pelević", "Ruska stranka - Slobodan Nikolić" i "Partija za demokratsko delovanje - Riza Halimi".

Lista "Ruska stranka - Slobodan Nikolić" proglašena je kao manjinska.

Sutra u ponoć ističe rok da se izborne liste, ako podnosioci to zažele, povuku iz izborne trke. Nakon toga biće proglašena zvanična zbirna izborna lista.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

38 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: