Treća Srbija: Veći porezi bankama

Treća Srbija smatra da socijalno ugroženima treba pomoći kroz skupštinski fond "Dostojanstvo" ali i dodatnim oporezivanja banki.

Izvor: B92

Ponedeljak, 03.03.2014.

20:57

Default images

Navedeno je i da treba pomoći i ukidanjem nepotrebnih agencija i racionalizacijom budžeta.

Predsednik Treće Srbije Aleksandar Protić najavio je da će i u novom sazivu parlamenta ta poltička organizacija insistirati da se osnuje fond "Dostojanstvo" iz koga bi se pomagalo najugroženijima.

On je naveo i da bi se time problem najugroženijih konačno počeo sistemski da rešava, saopštila je Treća Srbija.

Protić kaže da je osnivanje tog fona predloženo prethodnom skupštinsko msazivu ali da to nijedna poltička stranka nije prihvatila, navodi se u saopštenju.

Zato smo "mi smo sami pokrenuli taj fond i već stupili konkretno u akciju uručivši pomoć tamo gde je ona u ovom trenutku potrebna", rekao je on.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: