Brakus predao listu za izbore

Građanski pokret "JESTE SVEjeDNO" koji predvodi Igor Brakus predao je listu za beogradske izbore.

Izvor: B92

Petak, 28.02.2014.

17:20

Default images

U saopštenju objavljenom na Fejsbuk stranici Građanskog pokreta "JESTE SVEjeDNO" navodi se da se Pokret odrekao prava na novčanu nadoknadu budućih troškova kampanje

"Gradjanski pokret "JESTE SVEjeDNO" s ponosom obaveštava buduće glasače i simpatizere Pokreta da se odrekao prava na novčanu nadoknadu budućih troškova kampanje i da ne želi da novac građana Beograda troši u besmislene svrhe, već će pokušati, kao i do sada, sa 0 dinara u nepostojećem fondu, a sa puno ideja i još više entuzijazma da vas dobro zabavi, nasmeje i skrene pažnju na odredjene probleme u prestonici", stoji u saopštenju.
Foto: GP "JESTE SVEjeDNO"
U saopštenju se dodaje da "program Građanskog pokreta "JESTE SVEjeDNO" možete da pročitate na jestesvejedno.org. A i ne morate. Jeste sveJEdno!".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

26 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: