SNS ima rešenje za mlade

Funkcioner SNS Aleksandar Jovičić ocenio da su prethodne vlasti neuspešno vodile Beograd i istakao da SNS ima rešenja koja će omogućiti bolji položaj mladih.

Izvor: Tanjug

Četvrtak, 27.02.2014.

13:05

Default images

"Svesni smo da mladi imaju nedostatak mogućnosti zahvaljujući onima koji su neuspešno vodili Beograd. Sve prethodne vlade u Beogradu bile su podjednako neuspešne jer su imale određene projekte koje su zadvoljavale njihove lične interese, a ne interese mladih i interese potencijala koje smo mogli iskoristiti kroz zapošljavanje mladih", rekao je Jovičić.

On je u razgovoru kandidata za odbornike SNS i mladih naveo da je neophodno da se uđe u potrebne reforme u obrazovanju da bi se dostigao određeni nivo znanja koji će biti konkurentan na trzištima u EU.

"SNS smatra da je dosta više rasipanja novca od strane onih koju su lične interese stavljali ispred opštih interesa" rekao je Jovičić.

Jovičić je u tom smislu apostrofirao "Kuću Velikog brata" navodeći da je objekat koji je bio namenjen najmlađima završio u potpuno drugoj nameni i za lično bogaćenje onih koji su Beograd vodili.

"Takvi se prepuručuju i danas da vode Srbiju, a na njihovu žalost i našu sreću to im neće proći", istakao je Jovičić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

70 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: