Cisterna vraćena na kolosek

Na beogradskoj železničkoj stanici danas je iz šina iskliznula cisterna sa dizelom, a saobraćaj je normalizovan posle tri i po sata.

Izvor: B92

Utorak, 25.02.2014.

15:58

Default images

Na sreću, gorivo nije curilo, tako da nema opasnosti po građane.

"Cisterna tom prilikom nije oštećena i iz nje nema curenja dizel goriva, pa stoga nema opasnosti za stanovništvo i okolinu", saopštile su Železnice Srbije.

Do incidenta je došlo u železničkoj stanici Beograd Spoljna u 12.49, kada je železnička cisterna sa dizel gorivom iz sastava teretnog voza iskliznula sa dve osovine.

Cisterna iz sastava teretnog voza, koji je saobraćao na relaciji Beograd Spoljna-Požega, vraćena je na kolosek u 15.50 i teretni saobraćaj na ovoj pruzi normalizovan je u 16.20, dodaje se u saopštenju.

Na mesto nezgode odmah su došle vatrogasne jedinice i Stručne službe "Železnica Srbije".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

23 h

Podeli: