Lazarević ne utiče na odnos SNS-SPS

Aleksandar Vučić podsetio da zakon važi jednako za sve, i da ne vidi kako bi da saslušanje bivšeg šefa kabineta Ivice Dačića moglo da utiče na odnose SNS i SPS.

Izvor: Tanjug

Sreda, 19.02.2014.

11:39

Default images

"Mene ne interesuje odnos dve stranke u tom smislu, to se tiče institucija, koje treba da rade svoj posao i zakona, a zakon jednako važi za sve", rekao je prvi potpredsednik vlade novinarima u Kragujevcu odgovarajuići na pitanje može li saslušanje Branka Lazarevića da promeni odnose u koaliciji.

On je dodao da ne vidi u kakvoj je vezi saslušanje Lazarevića s odnosima između političkih partija, kao što takvu vezu nije video ni prilikom privođenja poslanika SNS Dragana Tomića.

"Ovde posao radi prvo policija, pa tužilac, pitajte tužioca šta misli o tome, ne verujem da ga interesuju političke stranke", poručio je Vučcih.

Podsetimo, otpravnik poslova ambasade Srbije u Atini Branko Lazarević stigao je oko 10 časova u Upravu kriminalističke policije na saslušanje povodom sumnji da je sarađivao sa pripadnicima grupe Darka Šarića.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

80 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: