"Neće biti vanrednih izbora u RS"

Član Predsedništva Bosne i Hercegovine Nebojša Radmanović izjavio je danas da u Republici Srpskoj neće biti vanrednih izbora.

Izvor: B92

Sreda, 12.02.2014.

08:43

Default images

Radmanović je u izjavi za Radioteleviziju Srbije istakao da problemi u federaciji BiH ne mogu i ne smeju da se nametnu čitavoj BiH.

"To ne dozvoljavamo. Iako je bilo takvih zahteva, u Republici Srpskoj neće biti vanrednih izbora... Iako bi možda nekoj od partija u RS možda i ovima na vlasti i onima u opoziciji odgovaralo da izbori budu pre, ovde moramo biti principijelni, moramo sve sagledati i videti, šta je iza ugla, ko sugeriše da se to uradi i da li se svi u Federaciji oko toga slažu", rekao je Radmanović.

Radmanović je dodao da je 2014. godina, godina redovnih izbora, koji se, po zakonu, održavaju svake četvrte godine, prvog vikenda u oktobru.

Centralna izborna komisija, podvukao je, raspisaće ih 5. maja, kako propisi nalažu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

18 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: