Ćirić: Ne napuštam DS

Potpredsednik Demokratske stranke Goran Ćirić saopštio je danas da nije i da ne namerava da napusti tu političku partiju u kojoj je od 1992.

Izvor: B92

Ponedeljak, 03.02.2014.

10:53

Default images

"Nemam nameru da napuštam DS", naveo je Ćirić povodom informacija u pojedinim medijima da će posle odlaska nekadašnjeg lidera DS Borisa Tadića i više stranačkih funkcionera, to učiniti i on.

Ćirić je u stranačkom saopštenju naveo i da je siguran da će ogromna većina članova stranke prepoznati važnost sadašnje situacije i da će dati još veći doprinos borbi za demokratizaciju zemlje.

"Demokratskoj stranci sam se priključio 1992. godine, i svih ovih godina, obavljajući različite dužnosti, učestvovao u kreiranju i sprovodjenju njene politike", dodao je on.

Podsetimo, nakon počasnog predsednika DS Borisa Tadića, stranku je napustilo nekoliko istaknutih čalonova, poput Miodraga Rakića, Marka Đurišića i Gorana Bogdaovića.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

21 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: