Putevi prohodni, očišćen led

Saobraćajnice u Beogradu su prohodne i očišćene od snega i leda, izjavio je jutros Tanjugu operativni rukovodilac zimske službe "Beograd puta" Časlav Jovanović.

Izvor: Tanjug

Četvrtak, 30.01.2014.

07:29

Default images

On je rekao da su očišćene sve saobraćajnice koje su u nadležnosti te službe i obuhvaćene operativnim planom i da su tokom noći na čišćenju saobraćajnica bila angažovana 73 vozila u samom gradu, kao i 17 van grada.

Ulice su posipane kalcijum hloridom i solju, a ekipe su intervenisale i na mestima na kojima se izlila voda na kolovozu, u Slancima i Cvetanovoj Chupriji i tamo gde je bilo vlage na kolovozu zbog topljenja snega, objasnio je Jovanović.

Jovanović je rekao da se tokom dana, prema vremenskoj prognozi, ne očekuju nove padavine, ali da postoji mogućnost sutra i tokom vikenda kratkotrajne kiše koja bi se ledila pri tlu i da u zimskoj službi "Beograd putu" raspolažu sa sa dovoljno materijala, vozila i mehanizacije.

U Beogradu su jutros u šest časova izmerena minus dva stepena, objavljeno je na sajtu Republičkog hidrometeorološkog zavoda.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

19 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: