Do materijala po hitnom postupku

Uprava za javne nabavke odobrila je danas RIK da sprovede nabavku spreja i UV lampi za sprovođenje vanrednih parlamentarnih izbora, po skraćenom postupku.

Izvor: B92

Četvrtak, 30.01.2014.

19:06

Default images

Predsednik RIK-a Dejan Đurđević obavestio je večeras članove da će nabavka 5.000 UV lampi i 17.500 flašica spreja za obeležavanje prsta birača za sprovođenje republičkih izbora, po procenama koštati 25,5 miliona dinara.

U odluci o nabavci UV lampi i spreja precizirano je da će 5.000 lampi koštati pet miliona dinara, dok će za sprej biti neophodno izdvojiti 20,5 miliona dinara.

Na sednici je rečeno i da je vlada usvojila finansijski plan za RIK za sprovođenje izbora.

Vlada Srbije je na današnjoj sednici donela Rešenje da se iz Republičkog budžeta izdvoji 1.146.438.000 dinara za finansiranje predstojećih republičkih izbora, saopštila je vladina Kancelarija za saradnju sa medijima.

Na jučerašnjoj sednici RIK-a utvrđeno je da će glasački listići biti svetloplave boje, a kontrolni ljubičaste.

RIK je na jučerašnjoj sednici odlučio i da će vladi predložiti da "Službenom glasniku" dodeli isključivo pravo da štampa izborni materijal, a preduzeću "Master tim" d.o.o za nabavku sprecijalnog spreja za obeležavanje prsta biračima i UV lampi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: