HR: Ubio ženu, pa sebe

U Slavonskom Brodu ubijena je 38-godišnja žena, nakon čega je 44-godišnji ubica oduzeo sebi život.

Izvor: B92

Sreda, 29.01.2014.

16:49

Default images

Kako je saopštila portparolka Brodsko-posavske policijske uprave Kata Nuić, muškarac je bio zaposlen u toj Policijskoj upravi.

Za sada se ne sumnja u umešanost treće osobe u tragičan događaj, o kome je jutros policija primila dojavu, prenosi Hina i dodaje da uviđaj vodi Županijsko državno tužilaštvo, u saradnji s policijom.

Na konferenciji za novinare Nuićeva je navela da je muškarac, najverovatnije vatrenim oružjem, usmrtio ženu, a zatim počinio samoubistvo.

Prema dostupnim podacima, sve se dogodilo oko jedan sat posle ponoći,rekla je i dodala da će obdukcija biti obavljena sutra.

Zamenica županijskog državnog tužioca Ljilja Valinčić nakon uviđaja je potvrdila da su naloženi obdukcija i potrebna veštačenja radi utvrđivanja uzroka smrti.

Identitet osoba je utvrđen, smrt je u oba slučaja bila nasilna i utvrđuju se sve okolnosti, a tek nakon obdukcije znaće se uzrok smrti, rekla je Valinčićeva.

Prema neslužbenim informacijama, dvoje stradalih duže su bili u vanbračnoj vezi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: