Brže reforme razlog za izbore

Potpredsednica SNS Zorana Mihajlović rekla je danas da Vlada Srbije nije radila loše, ali da je osnovni razlog za izbore brzina u sprovodjenju reformi.

Izvor: B92

Subota, 25.01.2014.

14:46

Default images

"Mnogo toga smo uradili, od Briselskog sporazuma, početka pregovora sa Evropskom unijom. To su sve veliki koraci, ali činjenica je da se teško živi i mi moramo brže, moramo da povećamo zaposlenost, sprovedemo ekonomske reforme", rekla je Mihajlovićeva novinarima u beogradskom Centru "Sava", gde je održana vanredna izborna skupština SNS-a.

Mihajlovićeva, koja je i ministarka energetike, kazala je da je danas za SNS svečani dan, jer je "osveženo" Predsedništvo i Aleksandar Vučić ponovo izabran za lidera stranke.

Prema njenim rečima, Vučić će na sutrašnjoj sednici Predsedništva predložiti smernice za dalji rad.

Na pitanje da li se razgovaralo o kandidatu SNS-a za gradonačelnika Beograda, Mihajlovićeva je kazala da će to biti jedna od tema sutrašnje sednice Predsedništva koja će početi u 10 časova.

Upitana kakvu reakciju premijera i lidera Socijalističke partije Srbije Ivice Dačića očekuje na predlog o vanrednim izborima, ona je kazala da su se danas u SNS-u isključivo bavili budućnošću svoje stranke, kao i smernicama za dalji i brži razvoj Srbije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

38 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: