"Ako pobedimo nećemo vladati sami"

Lider SNS Aleksandar Vučić poručio je danas da je cilj te stranke da na predstojećim vanrednim izborima pobedi, ali da SNS, ako pobedi neće vladati sama.

Izvor: Tanjug

Subota, 25.01.2014.

14:21

Default images

"Ako dobijemo poverenje naroda, nećemo vladati sami, tražićemo široku podršku naroda, jer nam je ta podrška mnogo potrebna, potrebno je da radimo, a ne samo da kritikujemo, da pokazujemo delima, a ne samo rečima da smo sposobniji od naših prethodnika", rekao je Vučić na izbornoj skupštini SNS.

Pozvao je, takođe, članove da ako SNS pobedi, pobedu skromno prihvati, "da ne pokazujemo da smo mnogo jači i nadmoćniji".

"Na vama je da objasnite našu politiku, a uveren sam da će građani Srbije to umeti da prepoznaju i izmere. Vaš zadatak je pobeda, da pokažete da možemo više, bolje, snažnije. Ako budemo poraženi, poraz ćemo primiti časno i ozbiljno, onako kako to primaju ljudi koji vole svoj narod i zemlju, a ne da kukumavčimo da su nam svi drugi krivi", rekao je Vučić i pozvao članove stranke da budu posvećeni budućnosti Srbije, napretku i razvoju ekonomije.

Na današnjoj izbornoj skupštini, primetio je, nije izgovoreno ime nijedne političke stranke, nijednog lidera, jer, kako je istakao: "Nije naše da se bavimo njima, naše je da rešavamo probleme u Srbiji, u tome se razlikujemo od drugih".

Vučić je danas izjavio da će sutra na sednici Predsedništva SNS predložiti da se, kako je rekao, proveri volja naroda.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

65 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: