SNS od sada ima šest potpredsednika

SNS će ubuduće imati šest potpredsednika, predviđeno je između ostalog izmenama i dopunama Statuta stranke koje je danas usvojila Izborna skupština te stranke.

Izvor: B92

Subota, 25.01.2014.

12:07

Default images

Izmenama Statuta je predviđeno da članovi Glavnog odbora, ubuduće, budu svi poslanici Skupštine Srbije i Autonomne Pokrajine izabrani sa liste SNS.

Takođe, izmenama je predviđeno uvođenje novog stranačkog, odnosno internacionalnog organa čiji će zadatak biti da se stara o odnosima SNS sa međunarodnim organizacijama i institucijama.

Pre usvajanja izmena Statuta naprednajci su jednoglasno usvoji Izveštaj o radu stranke koji je predstavio lider SNS Aleksandar Vučić.

Potpredsednik SNS Bratislav Gašić rekao je ranije danas da se na izbornoj skupštini očekuje da stranka dobije šestog potpredsednika i da se govori o Nikoli Selakoviću koji je, kako je istakao, pokazao da zaslužuje to mesto.

Lider SNS izjavio je i da će sutra na sednici Predsedništva SNS predložiti da se održe vanredni parlamentarni izbori.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

81 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: