U Beogradu +14, na Kopaoniku sneg

U Srbiji najtoplije u Kragujevcu i Beogradu, gde je izmereno 14 stepeni, a najhladnije na Kopaoniku, gde je nula stepeni i pada susnežica.

Izvor: Tanjug

Ponedeljak, 20.01.2014.

07:06

Default images

U Loznici, Valjevu, Smederevskoj Palanci i Kraljevu izmereno je 11, a u Zrenjaninu, Banatskom Karlovcu, Kruševcu i Ćupriji 10 stepeni, objavljeno je na sajtu Republičkog hidrometeorološkog zavoda.

U Novom Sadu, Velikom Gradištu i Vranju izmereno je devet, a na Paliću, u Kikindi, Sremskoj Mitrovici, Nišu i Leskovcu osam stepeni.

U Somboru je izmereno sedam, Negotinu, Požegi, Kuršumliji i Zaječaru šest, na Zlatiboru i u Dimitrovgradu četiri, a u Sjenici tri stepena.

Jaka kiša trenutno pada u Sjenici, a slaba kiša pada u Velikom Gradištu, na Crnom Vrhu i u Kuršumliji.

Inače, u Srbiji će danas biti umereno do potpuno oblačno i toplo, pre podne uglavnom suvo, posle podne i krajem dana mestimično sa kišom.

Kako je saopštio Republički hidrometeorološki zavod, u Negotinskoj Krajini biće maglovito i tmurno, a vetar će biti slab i umeren, u kolavskom području i na planinama povremeno jak, južni i jugoistočni.

Jutarnja temperatura biće od dva do deset, u južnom Banatu od 11 do 13, najviša dnevna od 10 do 18, u Negotinskoj Krajini oko šest stepeni.

U Beogradu će biti umereno do potpuno oblačno i toplo, pre podne suvo, posle podne i krajem dana povremeno sa slabom kišom.

Vetar će biti umeren, povremeno jak, južni i jugoistočni. Jutarnja temperatura oko 10, najviša dnevna oko 15 stepeni.

U Srbiji će, prema izgledima vremena za sedam dana, u utorak biti oblačno i vetrovito, mestimično sa kišom, u košavskom području sa povremeno jakim jugoistočnim vetrom.

Tokom noći na sredu uz pad temperature u planinskim predelima kiša će preći u susnežicu i sneg.

U sredu prestanak padavina a u četvrtak postepeno razvedravanje. Do kraja perioda osetno hladnije sa provejavanjem snega, uglavnom u planinskim predelima.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: