DS: Verujemo u uspeh na BG izborima

Demokratska stranka saopštava da na izbore u Beogradu 16. marta izlazi sa jasnim rezultatima koje je tim predvođen Draganom Đilasom postigao.

Izvor: B92

Petak, 17.01.2014.

14:49

Default images

"Beograđani ih svakog dana, na svakom koraku prepoznaju i tokom ove kampanje DS će od birača zatražiti podršku da Beograd nastavi da se razvija u ovom pravcu. Sa druge strane su stranke koje se odriču svega što smo uradili u proteklih pet godina i SNS koja sem kreiranja lažnih afera i optužbi građanima nije ponudila nikakav plan za Beograd", saopštava DS.

Demokratska stranka podseća da su izbori raspisani poslednjeg dana zakonskog roka kako bi vanredno stanje koje su uveli oni koji su srušili izbornu volju Beograđana trajalo što duže.

Demokrate su uverene u uspeh na predstojećim beogradskim izborima, jer se na ovim izborima od mraka diktature ne brani samo Beograd, već cela Srbija.

Predsednik Skupštine Srbije Nebojša Stefanović raspisao je za 16. mart izbore za grad Beograd.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

53 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: