BG: Mirna noć, jedan udes

Muškarac star oko 78 godina povređen je u saobraćajnom udesu koji se dogodio sinoć u Bečmenu.

Izvor: B92

Ponedeljak, 13.01.2014.

07:08

Default images

Muškarac je u tom udesu oko 19.35 časova u Ulici 11. oktobar u Bečmenu zadobio razderotine čela i ortopedske povrede desne potkolenice i leve šake, a prevezen je u Urgentni centar, rekla je Tanjugu portparolka Hitne pomoći Nada Macura.

Hitna pomoć je tokom noći u Beogradu obavila 98 intervencija od kojih 12 na javnim mestima, za protekla 24 sata ukupno 213 intervencija od kojih 38 na javnim mestima, precizirala je Macura.

Pomoć lekara su najčešće tražili srčani i kardiovaskularni bolesnici, psihijatrijski pacijenti i astmatičari, istakla je Macura.

Macura je uoči dočeka Nove godine po Julijanskom kalendaru savetovala vozačima da ne konzumiraju alkohol.

Portparol Hitne pomoći je savetovala nošenje adekvatne obuće i odeće i poručila da je potrebno čuvati se respiratornih virusnih infekcija.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: