Angela Merkel povređena na skijanju

Nemačka kancelarka Angela Merkel povredila se na skijanju, preneli su AFP i BBC. Svi sastanci otkazani su, kazao je njen portparol Štefen Zajbert.

Izvor: B92, Beta

Ponedeljak, 06.01.2014.

11:46

Default images

Kako prenosi Gardijan, ona je povredila karličnu kost, koja joj je naprsla, i u bolničkoj postelji ostaće najmanje tri nedelje.

CNN navodi da povreda nije ozbiljna. Njen portparol Štefan Zajbert je izjavio da je Merkelovoj naprsla karlična kost i dodao da je otkazala sve sastanke predviđene za ovu nedelju.

Zbog povrede, Merkelova neće u sredu putovati u posetu Poljskoj, niti će u četvrtak moći da u Berlinu primi premijera Luksemburga Gzavijea Betela.

Podsetimo, mediji su krajem decembra preneli vest da je nemačka kancelarka otišla na odmor na skijanje u Švajcarsku, a nemački list Bild čak je uspeo i da uslika Merkelovu u skijaškoj opremi.

Uskoro opširnije...

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

55 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: