Dva mladića povređena u tuči

Dva mladića povređena su u tuči oko 02.25 časova u Bulevaru Kralja Aleksandra 89 u Beogradu, izjavila je Tanjugu portparol Hitne pomoći Nada Macura.

Izvor: B92

Ponedeljak, 06.01.2014.

07:03

Default images

Dva mladića, od kojih je jedan star 17, a drugi 19 godina, zadobili su povrede glave, a prevezeni su u Urgentni centar, rekla je Macura.

Portparol Hitne pomoći je rekla da je noć u Beogradu za lekare bila mirna i da u tom periodu nije bilo saobraćajnih udesa.

Hitna pomoć je tokom noći u Beogradu obavila 87 intervencija od kojih 10 na javnim mestima, a pomoć lekara najčešće su tražili astmatičari, srčani bolesnici i osobe sa hipertenzijom, navela je Macura.

Hitna pomoć je za protekla 24 sata u Beogradu obavila ukupno 182 intervencije od kojih 30 na javnom mestu, precizirala je Macura.

Portparol Hitne pomoći je savetovala na Badnje veče umerenost u svemu i oprez u saobraćaju, a vozačima da ne konzumiraju alkohol.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: