Šapić dao ostavku na funkciju u DS

Aleksandar Šapić je podneo ostavku na mesto generalnog sekretara DS, saznaje B92. Razlozi za taj potez su, kako saznajemo, lični.

Izvor: B92, Beta

Ponedeljak, 23.12.2013.

12:58

Default images

Za generalnog sekretara Demokratske stranke je izabran na sednici Glavnog odbora DS održanoj 8. septembra 2013. godine.

Portparol DS Aleksandra Jerkov izjavila je danas da će o Šapićevom nasledniku odlučivati Glavni odbor stranke. Jerkovljeva je agenciji Beta rekla da ne zna da li će Glavni odbor već na sledećoj sednici, 18. januara u Novom Sadu, izabrati novog generalnog sekretara DS.

Jerkovljeva je navela da je Šapić iz ličnih razloga podneo ostavku na mesto generalnog sekretara stranke i da će nastaviti da obavlja dužnost predsednika opštine Novi Beograd.

Aleksandar Šapić je, inače, član Predsedništva DS-a i aktuelni predsednik opštine Novi Beograd.

Član je DS-a od 2005. godine. Od februara 2010. godine bio je predsednik Izvršnog odbora beogradskog DS-a, a od 2011. do 2013. godine bio je predsednik Gradskog odbora DS-a u Beogradu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

193 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: